دیدار مسئول نهاد رهبری دانشگاه با همکاران حوزه مدیریت دانشجویی دانشگاه کاشان

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۸ کد : ۱۷۱۷۴ فرهنگی دانشجویی

حجت الاسلام و المسلمین در جلسه ای با اعضای حوزه مدیریت دانشجویی، از زحمات همکاران تقدیر و تشکر کرد.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه در نشستی که با اعضای مدیریت دانشجویی داشت، ضمن خدا قوت به همکاران بخش مدیریت دانشجویی  بیان داشت: هر کس در صنف خود باید در حوزه کار واگذار شده، وظایف خود را به خوبی انجام دهد. بهترین شکل ممکن در رضایتمندی دانشجو این است که، هر کس در حیطه تخصص خود همراه با  تعامل  با دیگر بخش ها به بهترین شکل ممکن وظایف محوله خود را به نتیجه برساند.
 ایشان با توجه به حضور همکاران سلف دانشجویی و نظرات و بیشنهادات مطرح شده در مورد تغذیه دانشجویان اظهار داشت:  بحث تغذیه و تاثیر آن در زندگی زیستی دانشجویان، بر رضایتمندی دانشجو از فضای دانشگاه و زندگی دانشجویی بسیار با اهمیت است.
لازم به ذکر است، این جلسه در روز سه شنبه 16 دی ماه و با حضور مسئول نهاد رهبری در محل کار همکاران مدیریت دانشجویی برگزار شد.