آغاز عملیات طرح ارتقای بلوک پنج خوابگاه دختران دانشگاه کاشان

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۱ کد : ۱۷۲۵۲ فرهنگی دانشجویی دانشگاه کاشان

مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان  از شروع عملیات بهسازی و تعمیرات اساسی بلوک پنج خوابگاه مرکزی دختران این دانشگاه خبر داد.
 جواد دقیق افزود: بدنبال طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجوئی بامشارکت خیرین، عملیات بهسازی بلوک پنج با مشارکت خیر ارجمند آقای مصطفی شاطر کاشانی آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: در این پروژه قرار است کلیه درب و پنجره های آهنی جهت کاهش مصرف انرژی به درب و پنجره دو جداره و همچنین دربهای چوبی کلیه اتاق‌ها تعویض شود.
وی اظهار کرد:در این پروژه عملیات بهسازی روشنائی کلیه اتاق‌ها و راهروها و همچنین تراس‌های اتاق‌ها تعویض و به لامپ‌های کم مصرف تبدیل خواهد شد.
مدیر دانشجویی دانشگاه کاشان از اقدامات دیگری که عملیات مقدماتی آن آغاز شده، نقاشی و رنگ کاری کلیه اتاق‌ها و تختخواب ها و راهروها و ورودی خوابگاه ذکر کرد و افزود: همچنین کف سابی و نماشوئی ساختمان مذکور و تعویض کلیه شیر آلات خوابگاه نیز انجام می شود.
وی خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود برای بهسازی این خوابگاه بالغ بر هشت میلیارد هزینه شود.