تقدیر از اهالی قلم

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۷۴۶۱ فرهنگی دانشگاه کاشان اخبار و رویداد

معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان در این جلسه از همکارانی که طی یکساله اخیر موفق به چاپ کتاب شدند، تقدیر کرد.
دکتر ستار گفت: همکاران محترم دانشگاه که با تلاش خود آفرینش آثار ماندگار مکتوب می پردازند علاوه بر رشد و ارتقای خویش به رشد و اعتلای دانشگاه و جامعه نیر کمک می نمایند.
ایشان افزود: کوشش و پشتکار این همکاران در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در کنار اشتغال در دانشگاه کاشان اقدامی شایسته و قابل تحسین است. حضور همکاران اینچنین در دانشگاه بسی مایه افتخار است.
این جلسه که روز شنبه 23 اسفند ماه 1399 برگزار شد از جناب آقای خداداد به خاطر تالیف کتاب«اسطوره، شاهنامه، تعزیه»، از خانم‌ها ملکیان، کاردان و آقای حلاج باشی برای تالیف کتاب «تمرینات قدرتی با کش‌های تمرینی»، سرکار خانم بارونقی برای کتاب «موشک، جواب موشک» و همچنین سرکار خانم تسلیمی که از اهالی پر تلاش اهل قلم دانشگاه هستند، تقدیر گردید.
با امید موفقیت روز افزون برای همه عزیزان داریم.