سلسله کارگاه مجازی (چراغ حرم۲)، گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی مدرسه کابل

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۷۶۲۷ فرهنگی دانشگاه کاشان اخبار و رویداد

کانون شهدا دانشگاه کاشان، در روز سه شنبه 21 اردیبهشت ماه ضمن سلسله کارگاه مجازی (چراغ حرم۲) مراسمی با حضور خواهران و برادران اتباع دانشگاه کاشان با توجه به جنایت خونین یزیدیان زمان در منطقه ی غرب کابل و به شهادت رسیدن ده ها کودک بی گناه مکتب سیدالشهدا، برگزار نمود‌.
در ابتدای مراسم حجت الاسلام ابن علی به ایراد سخنرانی با موضوع مکتب حاج قاسم در عرصه های اجتماعی پرداختند و اهمیت عرصه ی انتخابات را در این مکتب بررسی نموده و سپس جنایات تحمیلی بر کشور دوست و همسایه افغانستان را بررسی و تحلیل نمودند.
در ادامه دبیر کانون شهدای دانشگاه کاشان، آقای علی اصغر حمامی طی قرائت بیانیه ایی این حادثه ی تروریستی را محکوم، وبا خواهران و برادران اتباع ابراز همدردی نمودند.
و نیز دانشجویان اتباع دانشگاه کاشان، به شعر خوانی و همچنین خواندن دلنوشته هایی درفراق کودکان شهید کابل پرداختند.
باذکر توسل و یاد کودکان شهید کابل مراسم ادامه یافت و خواهران و برادران اهل سنت و تشیع در کنار هم به اقامه ی نماز پرداختند و سر سفره ی شهدا افطار نموده و بر مزار شریف شهدای گمنام دانشگاه عرض ارادتی داشتند.