مرحله سوم طرح همدلی مومنانه

۰۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۹ کد : ۱۷۶۷۷ فرهنگی دانشگاه کاشان اخبار و رویداد

مرحله سوم طرح همدلی مومنانه، به همت گروه جهادی شهید سلیمانی از تشکل دانشجویی عدالتخواه دانشگاه کاشان در ایام پر برکت ماه رمضان اجرا شد.

عباس زاهدی مسئول گروه جهادی تشکل عدالتخواه دانشگاه کاشان بیان داشت: طرح پویش همدلی فرزندان بوتراب در تداوم کمک به اقشار کم بضاعت جامعه در شرایط کرونایی و نامساعد اقتصادی، به کمک مردم و دانشجویان شریف دانشگاه کاشان و دیگر دوستان گرانقدر، اجرا گردید.
 وی افزود: به لطف الهی و کمک مردم و خیرین محترم، مبلغی بالغ بر صدمیلیون ریال توسط این گروه جمع آوری شد و به صورت بسته های معیشتی مواد غذایی که شامل اقلام ضروری برنج، روغن ،رب و ... به همراه گوشت و مرغ، در بین نیازمندان تحت پوشش این گروه و دیگر نیازمندان شهرستان کاشان و آران و بیدگل و توابع این دو شهرستان توزیع گردید.
امید است این حرکتِ هرچند کوچک مورد توجه حضرت حق قرار گرفته باشد و خداوند مهربان به همراهان این طرح خیر و برکت عنایت کرده و شاهد حرکت های بیشتری از این دست باشیم.

و السلام علی من التبع الهدی

( ۱ )