آیین رونمایی از کتاب «آخرین مرخصی»

۰۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۸ کد : ۱۷۶۷۸ فرهنگی دانشگاه کاشان اخبار و رویداد

آقای علی اصغر حمامی، دبیر کانون شهدای کاشان و معاونت فرهنگی حوزه‌ی بسیج دانش آموزی کاشان، هدف از برگزاری این مراسم را پیروی از سخن معروف مقام معظم رهبری دانست که فرمودند «زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.» لذا کوچک‌ترین قدم در این راه انتشار حداکثری آثار شهدا و اهم آن معرفی خصیصه‌ی شهدا به اقشار و آحاد جامعه بالاخص جوانان و نوجوانان است که زمینه‌ی پذیره‌ی این آب حیات در وجودشان به ودیعه گذاشته شده است. لذا برنامه‌ای که در روز پنجشنبه  اردیبهشت ماه 1400 تحت عنوان رونمایی از کتاب آخرین مرخصی در کانون الزهرا با حضور خانواده‌ی محترم شهدا، جمعی از دانشجویان، دانش آموزان و همچنین مسؤلین محترم شهرستان کاشان، سردار اکبری، فرمانده‌ی سپاه پاسداران کاشان، امام جمعه‌ی محترم کاشان حضرت آیت الله سلیمانی، رییس اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای میثم نمکی و حضرت آیت الله اعتمادی، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد و همچنین معاونت فرهنگی بنیاد شهید دانشگاه کاشان ، در این مسیر برگزار شد. لذا خداوند منان را شاکریم که توفیق حاصل شد تا این برنامه به نحو احسن اجرا گردد.
ایشان در ادامه به اجرای روند برنامه پرداختند و افزودند ابتدا از بیانات گوهربار آیت الله اعتمادی استفاده شد و پس از آن گروه سرود کشوری مهر ولایت به اجرای سرود پرداختند و در ادامه با مؤلف کتاب، آموزگار محترم جناب آقای وحید وردست آرانی مصاحبه شد. همچنین با یکی از دوستان نزدیک شهید مجتبی مژگانی که ایشان سبب ازدواج شهید نیز شدند، گفتگو شد و در پایان از بیانات حضرت آیت الله سلیمانی حفظهُ الله بهره مند گردیدیم و رونمایی از کتاب با حضور خانواده‌ی محترم شهید مجتبی مژگانی انجام شد و حاضرین از نمایشگاه آثار شهید بازدید کردند و با برپایی نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت حضرت آیت سلیمانی مراسم پایان یافت.
حنانه بامیری

#کانون_شهدا