نشست صمیمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان با دانشجویان تشکل عدالتخواه

۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۷ کد : ۱۷۷۱۵ فرهنگی دانشگاه کاشان اخبار و رویداد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در ابتدای کلام خود به اهمیت فعالیتهای دانشجویی اشاره کرد که پویایی جامعه به این فعالیتها می باشد و باید با روحیه و نشاط و با دقت به مسائل مورد نیاز جامعه پرداخته شود.
 همچنین در مورد اهمیت انتخابات در این دوره فرمود از جمله اینکه مشارکت حداکثری مهمترین مساله است و باید باب گفتگو در مورد برنامه های کاندیدها در دانشگاه باز شود.
یک از مهمترین موضوعات در صحبت های مقام معظم رهبری در مساله تحول بود از مهمترین تحولات رفع بروکراسی اداری است که موانع زیادی را ایجاد نموده.

در ادامه اعضای شورای عدالتخواه با بیان نظراتشان اضافه کردند که ما در جامعه به دنبال رفع چند قطبی ها هستیم و میخواهیم این فاصله ها را بین مردم کم کنیم تا پیشرفتی حاصل گردد و دوست داریم فعالیت کنیم و دغدغه آرمانهای انقلاب را داریم.