پیام تبریک مجمع دانشجویی عدالتخواه دانشگاه کاشان به جناب آقای دکتر کتابی

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۸۲۰۹ فرهنگی دانشگاه کاشان

«شاید هیچ عبادتى بالاتر از عبادت مسئولى نیست که به خاطر تلاش و خدمت به مردم، از راحتی، آسایش و امنیت خود صرف‌نظر مى‌کند.»
امام خامنه ای
۱۳۸۴/۰۵/۱۲

جناب آقای دکتر کتابی؛ با اهدای درود و آرزوی توفیق، انتصاب مسرت بخش شما برادر ارزشی؛ مؤمن و متعهد در منصب ریاست دانشگاه کاشان بشارت دهنده محیطی پویا و سرشار از شور،نشاط و نوید بخشِ افزایش فضای دانش، پژوهش و بینش در کالبد همه‌ی علاقمندان به این مجموعه عظیم علمی گردیده است.

تشکل
دانشجویی عدالتخواه آرمان دانشگاه کاشان ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر زراعت، ازدرگاه ایزدمنان عزت، سربلندی و توفیقات همه‌ی خدمتگزاران به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسالت داشته و برای جنابعالی مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از عدالت، صداقت، شفافیت و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی دانشگاهیان و دانشگاه کاشان تمنا داریم.

#مجمع_دانشجویی_عدالتخواه
#مدیریت_جهادی