برگزیدگان جشنواره حرکت درون دانشگاهی معرفی شدند

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۹ کد : ۱۸۲۸۸ فرهنگی دانشگاه کاشان

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان اعلام کرد بخش درون دانشگاهی چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد؛ دکتر مزروعی افزود: جشنواره درون دانشگاهی حرکت در بازه زمانی شهریور تا آبان ماه امسال برگزار شد، که نه  انجمن در این جشنواره شرکت کردند در حوزه‌های رقابتی «انجمن برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کارآفرینی، بخش ویژه، کتاب، اختراع» با هم رقابت نمودند، که پس از داروی نهایی دو انجمن که بیشترین امتیاز را کسب نمودند به عنوان انجمن برتر معرفی شدند:
انجمن علمی علوم تربیتی به دبیری سرکار خانم مرجان کیانفر
انجمن علوم کامپیوتر به دبیری سرکار خانم فائزه موحدی
آثار برگزیده نهایی به جشنواره بین المللی حرکت ارسال می‌گردد.
در پایان نیز ایشان از کارشناسان انجمن‌های علمی سرکار خانم وطنخواه و جناب آقای سقاحضرتی و تمامی دبیران انجمن‌های علمی که در این شرایط کرونایی برای بهتر انجام شدن فعالیت‌های علمی تلاش می‌کنند، تشکر و قدردانی کردند.

***
جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی و با تأکید بر هم ¬افزایی، تکثیر ایده¬ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی همه ساله توسط وزارت علوم برگزار می‌شود. ابتدا در دانشگاه جشنواره درون دانشگاهی برگزار شده و سپس آثار برگزیده برای جشنواره ملی ارسال می‌گردد.

( ۱ )