میثاق کانون شهدا دانشگاه کاشان با خانواده شهید محمد بدیعی

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۸۴۴۷ فرهنگی

این برنامه در آستانه شهادت حضرت زهرا س و ایام فاطمیه با حضور پرشور جمعی از دانشجویان و مسئولین فرهنگی دانشگاه کاشان و مدیحه سرایی حاج محسن افشاری به همت کانون شهدای دانشگاه کاشان برگزار شد.

همچنین حاضرین از صحبت های مادر شهید محمد بدیعی و خواهر بزرگوار شهید (همسر شهید چهارباغی) و روایتگری و خاطره گویی زندگی شهدا توسط حاج اصغر رسولی و حاج محسن افشاری و حاج منصوربدیعی(برادر شهید) بهره مند شدند و در پایان هدیه ای به رسم یادبود به مادر بزرگوار شهید اهدا شد.

گفتنی است شهید بدیعی از شهدای دفاع مقدس بودند که پیکر مطهرشان پس از سی سال شناسایی و در جازموریان کرمان به عنوان شهید گمنام دفن شد و پس از پنج سال هویت این شهید بزرگوار شناسایی شده و عزیز (مادر شهید) از انتظار درآمد...

#کانون_شهدا #گلزار_شهدا #دانشگاه_کاشان #ایام_فاطمیه #سفیر_عزیز #شهادت #استوری_شهدا #شهید_بدیعی #هیئت