طی حکمی جناب آقای علیرضا پوران را به سمت مدیر جدید امورفرهنگی دانشگاه منصوب شد

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۱۸۵۸۱ فرهنگی

دکتر عباس کتابی، سرپرست دانشگاه کاشان طی حکمی جناب آقای علیرضا پوران را به سمت مدیر جدید امورفرهنگی دانشگاه منصوب کرد.
در این حکم خطاب به مدیر فرهنگی جدید آمده است:
 نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربه ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به سمت مدیر امور فرهنگی دانشگاه کاشان منصوب می شوید.
در ادامه این حکم آمده است:
انتظار می‌رود در راستای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی با روحیه جهادی و انقلابی برای انجام رسالت اساسی دانشگاه مبنی بر اجتماعی شدن دانشجویان، گام های اساسی برداشته و زمینه های پرورش فارغ التحصیلانی مسئول، متعهد، اخلاق محور، کاردان، صادق، منتقد، شجاع، دارای سایر ویژگی های یک انسان کامل محقق گردد.
همچنین ارتقای شاخص های فرهنگی به ویژه عفاف و حجاب و دوری از آسیب های مخرب شخصیتی مورد تاکید است و به گونه ای که این دانشگاه همچون گذشته که در میان پاکترین دانشگاه های کشور از نظر اخلاقی و فرهنگی قرار داشته است، کماکان مسیر تعالی را بپیماید.

لازم به ذکر است دکتر کتابی از زحمات جناب آقای حجت الاسلام احمد شیخ زاده در طول تصدی سمت مدیر امورفرهنگی دانشگاه نیز تشکر و قدردانی نمودند.