گردهمایی بزرگ انجمن های علمی دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۷ کد : ۲۱۵۴۹ اخبار تصویری فرهنگی

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری گردهمایی بزرگ انجمن های علمی دانشگاه کاشان با حضور 170 نفر از اعضای فعال انجمن ها در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان خبر داد.

در این نشست که به همت کارشناس مسئول انجمن های علمی و دبیر دبیران انجمن های علمی در روز چهارشنبه دهم اسفند ماه 1401 صورت گرفت، علاوه بر تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی پانزدهمین جشنواره حرکت دانشگاهی، به بررسی آیین نامه انجمن های علمی هم پرداخته شد.

آقای پوران افزود: در این گردهمایی نیم روزه، دانشجویان در کنار مسئولین فرهنگی به گفت و گو و پرسش و پاسخ پیرامون انجمن های علمی خود نشستند و در انتهای برنامه از انجمن علمی علوم کامپیوتر و انجمن علم داده به عنوان فعالترین انجمن علمی ها در نیمسال اول سال تحصیلی تقدیر به عمل آمد. همچنین پایان بخش  مراسم بازدید هر انجمن علمی از شرکت های مرتبط با رشته خود در پارک علم و فناوری بود.

جهت مشاهده برگزیدگان پانزدهمین جشنواره حرکت درون دانشگاهی کلیک نمایید