اولین همایش نظریه‌های نوین پیرامون علوم قرآن و حدیث برگزار شد

۳۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۰:۱۷ کد : ۲۱۷۳۲ فرهنگی

اولین همایش نظریه‌های نوین پیرامون علوم قرآن و حدیث که به همت انجمن علوم قرآن دانشگاه کاشان و با همکاری بیش از ۱۴ دانشگاه از سراسر کشور از جمله دانشگاه امام صادق، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، دانشگاه قم، میبد، فردوشی مشهد، اصفهان، علوم قرآن اصفهان، آمل، مجتمع آموزشی بنت الهدی، دانشگاه بین المللی امام رضا، شیراز، حکیم سبزواری، حضرت معصومه در حال برگزاری است.
در این برنامه با شروع ماه مبارک رمضان آغاز شده است و تا اول اردیبهشت ماه 1402 ادامه دارد، انجمن علمی علوم قرآن و حدیث هر روز میزبان یکی از اساتید دانشگاه‌ها، با موضوعی مشخص به مدت یک ساعت در برنامه ادوب کانکت بوده است. در هر جلسه نزدیک به ۳۵۰ شرکت کننده حضور داشتند که ۵۰ درصد آن دانشجویان سراسرکشور و دانشجویان خارج از کشور بودند، ۴۰ درصد آن فرهنگیان، ۷ درصد آن طلاب و ۳ درصد آن را اساتید تشکیل می‌دادند.
این همایش هم اکنون روزهای پایانی خود را طی می کند و برای شرکت کنندگان گواهی معتبر صادر خواهد شد.

( ۵ )

مریم سلطانی ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱