دانشگاه کاشان نخستین هم اندیشی فناورانه «روشنا»

هم اندیشی فناورانه دبیران اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی کشور (روشنا)
۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۳۳۷۰ فرهنگی

دانشگاه کاشان در نخستین هم اندیشی فناورانه دبیران اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی کشور (روشنا)

«روشنا» نخستین رویداد هم‌اندیشی فناورانه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد. در این رویداد فشرده سه روزه، نمایندگان دانشگاه های سراسر کشور ضمن آشنایی با زیست‌بوم فناوری کشور با حضور معاونین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و رؤسای پارک‌ها، از شرکت فولاد مبارکه، منتخبی از شرکت‌های برتر و نمایشگاه دائمی راهیان پیشرفت در شهرک بازدید کردند.
خانم سحر قلی زاده طهرانی دبیر اتحادیه منابع طبیعی و آقای محمد مهدی محمودی دبیر انجمن علمی مدیریت به عنوان نمایندگان دانشگاه کاشان در این رویداد علمی حضور داشتند.
در حاشیه این برنامه نمایندگان انجمن ‌های علمی دانشگاه کاشان با دیدار و گفتگویی با جناب آقای دکتر سجاد محمدعلی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف و پیرامون مسائل مربوط به انجمن های علمی دانشجویی داشتند.
همچنین رایزنی هایی برای همکاری هر چه بیشتر بین پارک علم و فناوری استان تهران و استان فارس با انجمن‌های علمی دانشگاه کاشان با حضور جناب آقای امیر حسین اسدی مدیر کل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صمت و جناب آقای ذوالقدر رئیس محترم پارک علم و فناوری استان فارس صورت گرفت.