مسابقه پخت آش های محلی و سنتی دانشجویان دختر دانشگاه کاشان
مسابقهی پخت آش های محلی و سنتی در روز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۴، با شرکت ۲۵ گروه دانشجویی پرشور و باانگیزه، در خوابگاه مرکزی دختران برگزار شد. رقابتی دوستانه و جذاب که در آن، دانشجویان با ارائه آشهای متنوع و خوشمزه، هنر آشپزی نیاکان خود را به نمایش گذاشتند.
در این مسابقهی جذاب، طیف وسیعی از آشهای سنتی ایران به نمایش گذاشته شد، از جمله: آش رشته، آش دوغ، آش شله قلمکار، آش ماش، آش جو و...
و هر گروه، با ارائه توضیحاتی مختصر دربارهی آش خود، به معرفی تاریخچه و روش پخت آن پرداخت.
نظر شما :